viernes, 19 de febrero de 2010

Quaresma: Fem camí amb Jesús

Comença la Quaresma i "Jesús ens convida a fer camí amb Ell", ho farem treballant cada setmana un compromís. "Feliços els qui comparteixen" Aquesta setmana ens esforçarem en compartir, però no solament compartir un llapis, la goma o maquineta, sinó en compartir la nostra alegria, l'amistat, la il.lusió...

2ª setmana: "Feliços els qui es preocupen pels altres" Ens hem d'esforçar en preocupar-nos dels altres, si estan tristos, sols, si necessiten explicar alguna cosa...




3ª setmana: "Feliços els qui són humils" Hem de saber reconèixer els dons que tenim i el que ens costa fer.

4ª setmana: "Feliços els qui ajuden els altres" Hem d'ajudar els altres, no tenir mandra, posar-se a la feina i ajudar els altres amb alegria.

5ª setmana: "Feliços els qui són sincers" Ser sincer, sense mentides, sense por, és la manera de que els altres confiin en tu. La mentida és engany, voler aparentar el que no ets. Enganyes als altres i t'enganyes a tu mateix.

6ª setmana: "Feliços els qui volen la Pau" Hem d'apostar pel diàleg, per la reconciliació, per solucionar els conflictes sense rancúnies, per mantenir una postura positiva i constructiva.
- Em sembla que tota la classe esta complint els compromissos. I això esta MOLT BÉ!!!
(Helena López)

0 comentarios:

Publicar un comentario